27 Ağustos 2009 Perşembe

Tuncay Şanlı Stoke City'de



Tuncay Boro ile kendisini 1 sene bedelsiz Fenerbahçe'ye kiralama konusunu halledip, transfer sezonunun sonunda Türkiye'ye gelecekti. Transfer sezonunun sonunun beklenmesi de Boro'nun iyi bir teklif gelme ihtimalini gözetmesi ama Tuncay bunları da reddedecekti. Fenerbahçe de bütün evraklarını hazırlamış bekliyordu. Hem Tuncay'ın kendisiyle direkt görüşebilen hem de Fenerbahçe kulübünden sızan güvenilir bir bilgiydi. Şahsen çok da heveslenmiştim ama Boro su koyuvermiş olsa gerek; Huth'un da dahil olduğu 11 milyonluk bir paketle Ada'da kaldı Tuncay. 3 yıl Stoke City forması giyecek. Huth'un ederi en fazla 3-4'tür. 28 yaşındaki Tuncay'a verilen 7-8 milyon sterlin Boro için güzel para. Stoke City bizim ülkemizde beğenilmeyecektir ama EPL'de stresten uzak, düzenli oynayabileceği ve el üstünde tutulacağı bir kariyer Tuncay için cazip. 21 gün askerlik de bonusu.

Etiketler:

17 Yorum:

Blogger Fabio Luciano dedi ki...

hevesimiz kursağımızda kaldı ama napalım.hayırlısı olsun tuncay için.delap indirir karambolde tuncay atar artık.

bence bu tuncay'ın epl'de bir level daha atlaması için son şansı olacak.4 büyüklere gitmese bile en azından bir spurs ya da villa'da oynamak için...

belki böyle daha iyi olur hem onun için hem bizim için.

27 Ağustos 2009 18:59  
Blogger Olympos dedi ki...

Keriz kiralık gitseymiş bari seneye de Stoke 2.lige düşünce bu sefer de Wolrherhampton'a fln. gider...

Çok heveslenmiştim Tuncay ama sağol içine ettin bu sefer...

27 Ağustos 2009 19:24  
Blogger pclion dedi ki...

Tuncay gelecek, dertler bitecek diyordun. :))

27 Ağustos 2009 19:36  
Blogger lancey dedi ki...

stoke city epl de çok sevdiğim 3-4 takıdman biridir.neden diye sorarsanız bilmiyorum seviyorum işte PES09'da become a legend da uzun süre hizmet ettiğim takım olması yüzünden olabilir tuncay burda kendini daha iyi belli edebilir ve büyüklerin listesine girebilr

27 Ağustos 2009 20:15  
Blogger mehmet mert dedi ki...

en iyisini yaptın tuncay fanatik bir fenerbahçeli olsam da senn orda kalmana gerçekten çok sevndim.. daha önce hiç bir futbolcumuza bukadar bonservis bedeli ödenmemişti diye hatırlıorm.epl de gururmuz olmaya devam et...

27 Ağustos 2009 20:27  
Blogger baho dedi ki...

komedi vallaha komedi

benim gibi her platformda tuncayı savunan adamı bile kaybetti ya bişey demiyorum artık

seneye 2. ligde ne hali varsa görsün

27 Ağustos 2009 20:41  
Blogger fatih's dedi ki...

Stroke City kim lan?

27 Ağustos 2009 20:42  
Blogger sannti dedi ki...

Küme düşmüş takımdan seneye küme düşecek takıma gitmek de özel yetenek. Seneye Türkiye'ye döner Tuncay. Bence bu transferi sırf askerlik sorununu çözüp sonra Türkiye'ye dönmek için yaptı.

27 Ağustos 2009 21:00  
Blogger neretva dedi ki...

Alper Santos ve Baroni dışında eski tas eski hamam durumu olduğu için mevcut oyunculardan tranfer yapmak zorunda olan bir Fener vardı. Bunlar da geçen sene kapasitenin çok altında oynayan Gökhan ve Emre. Güiza'dan zaten ne geldi hoş geldi. Çok üzüldüm diyebilirim. Eğer ÇUBUKLUYU giyecekse ben bir tane fundamental özürlü Tuncay Şanlı koyarım yanına da 10 tane koyarım. Neyse boşver bi sigara versene bana

27 Ağustos 2009 22:30  
Blogger altug dedi ki...

tuncay'a neden salliyorsunuz?.. yapabilecegi birsey yoktu ki.

alper gibi bence cok yakinlarindan biliyorum ki tuncay'in tercihi londra takimlari olamiyorsa fenerbahce'ye donmekti. ama o, boro'nun mali.

stoke saglam bir paket ile geldi ve boro 11 milyonluk bir paketi tuncay'i kiralayarak bozmak istemedi. zaten son ana kadar beklemeleri bu yuzdendi. olay budur.

boro'ya gidisinde soz hakki vardi ama bu kez yok...

27 Ağustos 2009 23:49  
Blogger efe dedi ki...

stresten uzak kalacağını sanmıyorum tuncayın. şimdiden burda dönmeye başladıysa "stoke seneye küme düşer, eee ne anladım bu işten?" geyikleri, tuncayın kafasının içinde daha fazla dönüyodur. bence bütün sene "ulan bu takım da küme düşerse halim nice olur benim" diyip stres altında oynayacaktır. ha düzenli bi şekilde kadroda kendine yer bulur ama tuncay için günler laylaylom geçmeyecektir.

28 Ağustos 2009 01:43  
Blogger Ortega dedi ki...

Yalnız KOP forumlarında ne ağlaşıyorlar Tuncay için. Çok ilginç.

28 Ağustos 2009 06:21  
Blogger Sade dedi ki...

Stoke City ile stressiz serbest düşüşler!

2 senede 2 farklı takımla nasıl kümede kalınamaz dersi:D

28 Ağustos 2009 09:31  
Blogger varol döken dedi ki...

@alper
sanırım benim hissi kalbel vukuu bir kez daha vukuu buldu... tuncay'ı inanılmaz severim, her zaman başımın tacı ederim ama nedense bu sene gelmesini istemedim... ingiltere de kalması güzel, en az 7-8 maçını izleriz be fena mı?

oraya da özer yerleşir, herkesi her şeyi unutturur!

28 Ağustos 2009 10:15  
Blogger mre dedi ki...

Fenerbahçeli gözünden bakınca üzüntülü olabilirsiniz ama Tuncay tarafından bakınca hala dünyanın en iyi liginde oynuyor olacak. Ayrıca bir hafta Gerard'la, bir hafta Lampard'la, bir hafta Rooney ile omuz omuza gelecek. Elinizi vicdanınıza koyup söyleyin kim kısır Süper ligi tercih eder ki böyle bir durumda. Stresi gerilimi de ayrı bir dert. Tuncay kolayı değil zoru seçti helal olsun.

28 Ağustos 2009 12:26  
Blogger aşık tapir dedi ki...

İngiltere'de kalmak istemesi en doğal hakkı.R.Dilmen hemen atıp tutmuş, büyük takımlarda oynasaymış vs..almadılar ne yapsın.Türkiye'ye gelip sokakta rahat yürüyemeyecek, her adımında yılışan taraftar, takip eden gazeteci.UK'de rahat rahat yaşıyor. Helal olsun Tuncay, dönmemene çok sevindim.

28 Ağustos 2009 12:37  
Blogger memduh95 dedi ki...

O değil de Huth'tan daha ucuza aldılar.

28 Ağustos 2009 16:55  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa