8 Eylül 2009 Salı

Cacık Olmaz



2006'da Zidane'ın sırtında Almanya'da final oynadı Fransa. Sonrası kepazelik. Euro 2008'de grup sonunculuğu, eve erken dönüş. 2010 yolunda da berbat bir eleme performansı. Basit takımlara, hovardaca dağıtılan puanlar. Raymond Domenech'in Euro 2008 sonrası nasıl görevinden alınmadığını anlamamıştım, şu an bile görevine devam ediyor olması bitmemiş senfoniyi yazmak gibi. Domenech kazık çaktı koltuğa bırakmıyor. FFF başkanı Escalettes ayrı bir kifayetsiz, oyuncular söylüyor gerekenleri. Dün Henry bugün Robert Pires fetvayı verdiler. Domenech ile 'cacık olmaz' dediler. İyi ettiler.

Etiketler:

5 Yorum:

Blogger tofi dedi ki...

@lambuja fransa-romanya macını izledin mi? bir takım, bir takımı daha ne kadar ezebilir, riberyi ile ilk 11 e baslamadi diye mi eleştiriceksin, aynı anda henry, anelka, benzema yı oynatmasını mı? bazen olmayınca olmuyor, ama boyle oynayan fransa o gruptan cıkar..1-1 diye mi eleştiricez hocayı, gol de kendi kalesine zaten...

8 Eylül 2009 21:16  
Blogger Alper Öcal dedi ki...

@tofi

Romanya maçını izlemedim, ama sene başında Avusturya maçını izledim. Fransa'nın daha da maçını izlemem. 7 maçta 9 gol atıp 7 gol yiyen bir takım var. Eziyorsun madem atacaksan. Faroe Adalarına 1 golden fazlasını atamıyor Domenech'in takımı.

8 Eylül 2009 21:25  
Blogger tofi dedi ki...

valla sırbistan macini tv verirse izlenir, fransa kalan 3 macı alır ve en iyi 2.lerden play off oynar, zaten bu kadro dunya kupasında kesin olmalı, yazık olur. zidane olmasa da , çakma zidane gourcuff'u, riberyi izleyememek yazık olur.

8 Eylül 2009 21:40  
Blogger Dr.Lector dedi ki...

Fransa'ya T.D. önerileri:
1) Hikmet KARAMAN
2) Yılmaz VURAL

Nurullah SAĞLAM da vardı listede ama yakınlarda Denizlispor'la anlaştığı için teklifi reddetmiş :)

Zidane'a teklif götürmüşler, Real'deki görevi sebebiyle istememiş diye duymuştuk. (Bu da Serhat Ulueren'in duyumları gibi oldu ha! :))

8 Eylül 2009 22:29  
Blogger fatih's dedi ki...

Çakma Zidane Gourcuff mu ?

9 Eylül 2009 00:27  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa