21 Ocak 2010 Perşembe

Coldplay - Metallica - Beyonce



2000'li yılların başında Galatasaray ve Fenerbahçe yeni stad planlarını açıklarlarken "çok amaçlı" lafını dillerinden düşürmüyorlardı. Ondan sonra projelendirilen her stad için aynı ifade kullanıldı. Çok amaçlı olacak. Nasıl yapacaklarını anlatmadılar ama çok amaçlıdan kasıt maç günleri dışında stadda verilecek ve iyi gelir getirecek konserler ile düzenlenecek türlü sosyal etkinliklerdi. Galatasaray stadını henüz bitiremese de, Fenerbahçe bitirdi. En fazla davet verilip, maç izleniyor stadda. Bir de müze geziyorsun. Şampiyonluk kutlamaları dışında ne bir konser gördüm, ne de başka kitlesel etkinliğe dair haber okudum. Fenerbahçe'nin yepyeni stadıyla yapamadığını Sao Paulo kıytırık Morumbi Stadı'nda yapıyor. Şubat ve Mart aylarında toplam 4 konsere ev sahipliği yapacaklar. Coldplay, Beyonce ve 2 kez Metallica sahne alacak Morumbi'de. Sao Paulo'nun kasasına girecek para 2,5 milyon $. Tek sorun konser haftasında oynayacakları Paulista Eyalet Ligi maçları için Barueri Arena'ya taşınacak olmaları. Oranın kirasını da konserlerden gelecek gişe payıyla ödeyecekler.

Etiketler: ,

5 Yorum:

Blogger Jackie Brown dedi ki...

Hatırladığım kadarıyla Fenerbahce'nin 100. yıl kutlaması için Beyonce konseri düzenleniyordu. Ama o sırada güneydoğudan iyi haberler gelmemişti o yüzden de iptal edilmişti diye hatırlıyorum. Yanlışsam düzeltin.

Bu arada ne iyi ettiniz geri geldiniz yahu.

21 Ocak 2010 23:23  
Blogger Bozkurt K.Yılmaz dedi ki...

Saracoglu'nda ,jealus lover, kill the king ,all night long ve stone cold 'u dinliyorum gozlerim kapali.Alt grup olarak da Bonjovi cikmis ama sadece ilk 3 albumlerinden soylemeye izinleri var :-)

22 Ocak 2010 10:21  
Blogger admin dedi ki...

Zaten stat yapılırken, biz taraftarla hep şöyle tanıtılır: "Modern ve çok amaçlı." Allah'ın emridir bu. Hep söylenir. Ancak maç harici herhangi bir organizasyon göremedik. Buna UEFA Finali de dahil. Hani şöyle şampiyonluklardan sonra Kenan Doğulu konseri yerine Metallica gelse hiç de fena olmaz ha...

22 Ocak 2010 11:48  
Blogger aydın dedi ki...

İyi de bu Haiti depremi için yardım konseri.Eğlence için değil yani.

22 Ocak 2010 16:57  
Blogger Alper Öcal dedi ki...

@aydın

Ben haberi Brezilya basınından aldım ve Haiti ile ilgili bir not yoktu. Kaynağın nedir ?

Hoş, Haiti için bile olsa bu Sao Paulo'nun bu etkinlikten kazanç sağlayacağını değiştirmiyor.

23 Ocak 2010 04:27  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa