3 Haziran 2008 Salı

Roberto Carlos Söyledi...



Bir yanda değerini düşürmemek için dahi olsa futbolcusunu takas etmeyecek kadar ona değer veren; bir yanda Dünyaca ünlü bir futbol sembolüne tv başında ayar veren tabiri caizse burnu sürtülsün diye aylardır oyalayarak inanırlığını düşürmekten beis görmeyen Aziz Yıldırım. 10 yıldır Fenerbahçe'de çok şeyi değiştirdi, hatta kendisi de değişti ama bu huyunu değiştirmedi. Bir şekilde sezonu şampiyon olamadan tamamlayan hocayı gönderecek.

Zaten sonunda da pes etti zarif, naif ve peygamber sabırlı Zico. Globo şöyle geçmiş haberi.

"Agora é oficial. Zico não é mais técnico do Fenerbahçe. O eterno ídolo rubro-negro não acertou a renovação de contrato com o clube turco e, agora, está próximo de comandar o Manchester City."

Manchester City konusuna da haberin devamında Roberto Carlos'un ağzından açıklık getirmişler. Roberto Carlos, Zico ile konuşup durumu sorduğunu ve City ile görüşmelerin birkaç güne belli olacağı cevabını aldığını belirtmiş.

Bu Roberto Carlos'u yarın bizim basın Fenerbahçeli futbolcu Roberto Carlos diye yazarsa da şaşırmayın. Doğrusu ise bu Roberto Carlos Zico'nun daha da önemlisi City'nin Taylandlı sahibi Shinawatra'nın 20 yıllık arkadaşı, bir zamanlar Tayland'ın teknik adamlığını da yapmış efsane Botafogo oyuncusu Roberto Carlos olduğu. 60 yaşında yani 34 değil.

Etiketler: , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa