11 Eylül 2009 Cuma

Derbi Casusluğu



Haftasonu Brezilya'da klasiklerden biri oynanacak. Botafogo ile Fluminense Brezilya'nın en modern stadlarından biri olan Engenhao'da karşılaşacaklar. Garrincha, Nilton Santos, Gerson, Jairzinho, Tele Santana, Rivelino, Didi gibi yüzlere sahip bu iki Brezilya devi derbiyi bu kez şampiyon olmak için değil küme düşmemek için oynayacaklar. Sırasıyla 18 ve 20. sıradalar. İki takımdan da bilgi akışı çok az. Botafogo cephesi antrenmanlarını basına kapatmış durumda ama casusluk isteyen çok da zor değil. Engenhao Stadı modern ama tesislerin beleştepesi mevcut. Basına sadece 10 dakika açılan antrenman taraftarlara serbest (!). Taktik antrenmanda Botafogo ilk 11'ini yakalamışlar hemen.

Jefferson, Emerson, Juninho e Teco; Alessandro, Leandro Guerreiro, Fahel, Lucio Flávio e Michael; Reinaldo e André Lima.

Fluminense başka şeylerle uğraşıyor. Kadro ve oyunları hakkında yapabileceğim tahmin yok ama Maicon'u izlemek isterdim. Gerçek Ronaldo'nun sol ayaklısı. Öyle büyük bir yeteneğe sahip, 1990 doğumlu oyuncu. Botafogo'nun şu kadrosundan ise frikik golü bekliyorum. Stoper Juninho da iyidir ama Lucio Flavio tarihin en iyi frikikçilerindendir. Velakin Spormax tribünlerin de yarı yarıya olacağı - şu an yer kavgası var - bu gergin derbiyi vermeyi akıl edemediğinden büyük ekranda, rahat rahat izleyemeyeceğiz hiçbirini.

Etiketler: ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa