11 Mayıs 2009 Pazartesi

Juventus - Conte - Bülent Korkmaz



Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldu Juventus. Şampiyonluk kovalarken ikincilikten de olmak üzereler. Ranieri son 1,5 ayda Bülent Korkmaz'dan daha kötü antrenörlük ve yönetcilik yaptı. Biri Lincoln ile diğeri Del Piero ile uğraştı. Seneye koltuklarını devredecekler. Galatasaray kiminle anlaşır bilemiyorum ama Juventus'un rotası Bari'yi 12 sene sonra Serie A'ya taşıyan Antonio Conte. İmza atılırsa Del Piero ve Giovinco'nun yanında seneye bir de Diego olacak. Bakalım bu bombayı aynı neslin futbolcusu Bülent Korkmaz gibi elinde mi patlatacak yoksa sahada mı ?

Etiketler:

3 Yorum:

Blogger zenmaster dedi ki...

Tabii Ranieri Bülent'e göre daha büyük bir hata yaptı. Lincoln Galatasaray için sadece iyi bir oyuncudur. Hal ve davranışları Galatasaray taraftarı için hiç bir şey ifade etmez ( tabii bunu bir Fenerbahçeli bakış açısıyla söylüyorum yanlışım varsa düzeltin).

Öte yandan Del Piero bir semboldür. Roma için Totti, Real Madrid için Raul neyse Del Piero da Juventus için odur. Bu tip aktif sembol oyuncuları olan takımlarda bu adamlara ters gidersen kuyruğuna teneke bağlayıp kovalarlar.

Teknik adam için olumlu bir durum mudur böyle adamların takımlarda olması, buna da ben karar veremedim. Siz ne dersiniz Alper bey?

12 Mayıs 2009 00:54  
Blogger Alper Öcal dedi ki...

@zenmaster

Çok zor ama güzel bir soru bu. Oyuncunun ve teknik adamın karakterine bakar herşey. Ne kadar dengeli ve yakın iseler birbirlerine karakter olarak o kadar iyi olur diye düşünüyorum.

Sadece bu iki karakter değil takımın karakteri de hayli önemlidir. Trabzon'da Hami olmak ile Fenerbahçe'de Rüştü olmak arasında çok fark vardır bir kere. Hoca kim olursa olsun.

Sözüm olsun, uzun uzun yazacağım bu konuyla ilgili.

12 Mayıs 2009 01:27  
Blogger Onur Erdem dedi ki...

sac ektirmis kerata...

12 Mayıs 2009 02:09  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa