14 Ağustos 2009 Cuma

Adiós Lugano



Corriere Dello Sport'a göre bu iş bitti. Roma merkezli gazetedir ve başından beri Lugano'nun Lazio'ya daha yakın olduğunu yazıyorlardı. Bugün Lazio Başkanı Lotito ile Lugano'nun temsilcilerinin dün öğleden sonra Roma'da anlaştıkları haberini yaptılar. Lugano da yarın Roma'ya gelecek ve imzalar atılacak. Lazio'nun Uruguaylı kalecisi ve Lugano'nun milli takımdan arkadaşı Fernando Muslera da Lugano ile konuşup haberi aldığını, Lugano'nun Lazio'da oynamak istediğini doğrulamış. Bu kalp seni çok özleyecek. Adiós Lugano...

Etiketler:

20 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

1m avro'mu alacak acaba
yada 1,5'mu desem

14 Ağustos 2009 23:55  
Anonymous Adsız dedi ki...

Ne kazandı bu transferden.. Koca bir hiç.. En az 2 katını alabilirdi bizden.. Umarım başarılı olur İtalya'da.. Ama Lazio iyi bir takım değil.. De Silvestri ve Pandev'de ayrılırsa düşmemeye oynarlar..

15 Ağustos 2009 00:13  
Blogger ne desem boş dedi ki...

gitti diye değil, gitmiş olması sayesinde olumsuz görüş bildirebilme rahatlığıyla, ben özlemeyeceğim..

gitsin şimdi roma-lazio maçında kafa atsın, juventus maçında da hakeme gözlük yapsın..

Figer ve kendisine bol kazançlar diliyorum..

artık kendi işimize bakabileceğiz, bu da asıl iyi haber..

15 Ağustos 2009 00:54  
Blogger damirem dedi ki...

abi özleyeceğiz tabi de yerine gelecek isimler hiç de fena gelmiyor kulağa. özellikle grygera lugano'dan aşağı kalır bir defans değil. hatta daha iyi bile diyebiliriz.

15 Ağustos 2009 01:02  
Blogger İsmail Şayan dedi ki...

Bu yazdıklarımdan ötürü okkalı küfürler yiyebilirim ama yine de doğru bildiğimi yazmaktan vazgeçmeyeyim:

Kendisinin bizden yıllık 4 milyon Euro istediği ve bu yüzden anlaşılamadığı haberleri yayınlandı basında. İyi düşünelim, bahsettiğimiz rakam 4 milyon Euro... Hadi abartılı diyelim, 3 milyon Euro istemiş olsun. Şaka mıdır bu, kaç stoper 3 milyon Euro alıyor yılda şu gezegen üzerinde ve hangi takımlarda oynuyorlar? Oynadıkları takımların yıllık geliri ne? Topluca kafayı mı yedik?

Hayır bir de Fener'de kazanacağından çok daha azına İtalya'ya(kulüp adı vermedim dikkat edersen) imza atmayı kafaya koymuş bir adamın forma aşkından bahsedilecek ya, en çok ona yanıyorum...

Güle güle Lugano, başarılar şeker kardeşim. Zannetmesem de belki özlerim, bilemem... Ama gitmenin bu kulüp için doğru olan olduğunun sapına kadar farkındayım.

15 Ağustos 2009 01:20  
Blogger Alper Öcal dedi ki...

@hebenneka

Estağfurullah :)

Bu şartlar altında gitmesi elbette kulüp için doğru olanı. Ben minicik bir azınlık dışında hiçbir oyuncunun forma aşkı olduğuna da inanmıyorum zaten.

Lugano formaya aşık değildi belki, olması da çok mühim değil bence ama hakkını veriyordu. Dozunu kaçırsa da veriyordu. Hem sahadaki karakteri hem de oyunuyla üstelik. Zordur bu ikisini birleştirmek.

Son olarak şunu söyleyeyim, bana da bu yüzden küfür gelebilir. Gelsin :)

Ben de Tuncay'ın 5 milyon € mevzusunu 1 sene sonra söyleyen ( zamanında söylese hain edilmeyecekti çocuk ), gidenin arkasından Fetocu dedikodusu yayan sonra da kulübün neredeyse anahtarını bu adamlara vermek üzere olan, JR Topbaşları yönetime alan Başkan'ın bazı demeçlerine inanmıyorum artık.

Fenerbahçe'ye, Lefter'e küfreden Tümer ve Emre'ye oğul muamelesi yapıyor, M.Topuz'a kaptanlık veriyor dengesiz.

Neyse, çok doluyum bu konularda. Yazarız bir ara uzun uzun.

@damirem

Gelsinler, o zaman değerlendiririz. Fenerbahçe yönetimi takımın bir tarafını yapıp, diğer tarafını bozmakta çok mahir. Geçmiş bana öyle söylüyor. Umarım o ismi geçenler ya da Miranda gelir.

15 Ağustos 2009 02:12  
Blogger alperensaylar dedi ki...

son gs maçındaki yaptıklarından dolayı kızgın olsam da çok şey verdi takıma. keşke daha güzel ayrılabilseydik ama nasip.

ayrıca edu'ya da teşekkürler. o kadar eleştirildi ama hep kafası önde oyununu oynadı. elinden geleni yaptı lugano gibi. yanlış transfer politikalarının sonucunda kendisinin 10 da biri bile etmeyecek bir brezilyalıya(bilica) sakatlığından dolayı tercih edilip gönderiliyor yine de laf etmiyor. teşekkürler edu...

15 Ağustos 2009 03:04  
Blogger mondo trasho dedi ki...

aslına bakarsanız tam lazio ruhuna uygun bir oyuncu. kavgacı, çamur ve külhanbeyi tavırlarını düşünürsek lazio'nun faşist ve antpatik ruhuna uyar. bu takım bu tarafıyla tanınır ve nefret edilir ya da sevilir. lugano bence lazio için mükemel bir seçim olmuş. başından beri en çok yakıştırdığım lige ve takıma gitmiş.

15 Ağustos 2009 09:29  
Blogger Olympian dedi ki...

lugano transferi yilan hikayesine dondugunden beri soyle dusunuyordum. eger bunca olayin ustune fenerbahce de kalsaydi, kendisinden tiksinecektim. ama gittigi icin seviyorum artik.

ocak ayindan beri bu adamin derdi ne dusunduk ve iki secenek vardi. ilki, kendisinin cok onceden acikladigi gibi, cocuklarini italya da yetistirmek. digeri de fenerbahce den koparabilecegi paranin en fazlasini koparabilmek. gidip de bu paralara lazio ya imza attigina gore helal olsun dedim ben acikcasi. cunku adamin derdi para filan degilmis onu anladik.

tipki tuncay gibi. kendisine bir hedef koydu tuncay, gitti onun pesine. basardi basarmadi ayri mesele. lafi her zamanki gibi marco ya getirmeden edemeyecegim bitirirken. o yavsak paraya gitti iste, 31 yasindan sonra kariyer mariyer hikayesi anlatmasin hic. zaten federasyon kendisinin bonservis sorununu cozdugunde, ne kadar forma sevdalisi oldugunu da gorecegiz, kostura kostura galatasaray a giderken.

sonuc olarak, lugano yu gittigi icin daha cok seviyorum artik. ayrica 3 ay sakatlanan adami kapinin onune koyan zihniyete de yaziklar olsun. edu, iyisiyle kotusuyle 3 yil bu takima hizmet verdi ve bu takim icin ter dokerken sakatlandi. bizim yonetim de buradan kendine fayda saglamaya, kontenjan acmaya calisiyor. allah hepsinin belasini versin.

15 Ağustos 2009 10:33  
Blogger efsane78 dedi ki...

ben luganonun kalması taraftarı degilim.inşallah da kalmaz.kulubün transfer politikası baştan aşagı yanlış ki.

15 Ağustos 2009 11:07  
Blogger Unknown dedi ki...

Yolu açık olsun.Bn nereye giderse gitsin başarılı olacağına inanıyorum bu adamın.
Peki yerine ismi geçenler nasıl oyuncular.Grygera ve Boumsong u biliyorum.Heleno,Miranda vs isimler nasıl?

15 Ağustos 2009 12:25  
Blogger Alper Öcal dedi ki...

@tom

Heleno ve Miranda'nın ortak özellikleri hantal ve pozisyon oyunu oynayan stoperlerden ziyade, stoper ölçeğinde hızlı ve çabuk olmaları. Bir de tecrübesizler tabi. Heleno çok genç, Miranda'ya göre biraz daha sert. Miranda ise daha hazır oyuncu. Miranda tercihimdir.

15 Ağustos 2009 12:35  
Blogger Jackie Brown dedi ki...

Açıkcası ligler bittikten sonra Lugano'nun fenerde kalacağını bir gün bile düşünmedim evet bende ısterdım kalsın ama maalesef...

Buradaki esas problem bence tarihin 15 Ağustos olmasına ve Avrupa maçları hatta lig başlamasına rağmen halen stoper arayışına devam edilmesi, ilginç...
Bu galatasaray için de geçerli tabiki.

15 Ağustos 2009 13:58  
Blogger Beercholic dedi ki...

Lazio taraftarı aşık olacak bu adama, tam İtalya Ligi topçusu.. Özleyeceğiz..

15 Ağustos 2009 18:01  
Blogger otti dedi ki...

gitse de kurtulsak hep edu'Nun ekmeğini yiyodu bizim taraftar da eduya sallıyodu gol atıyo kendi kalesine diye. neyse luganoyu sevmem çirkef adamın teki hırs falan yalan 10 kişi kalıyoduk o hırs yüzünden hırsın da limiti olmalı..

15 Ağustos 2009 18:54  
Blogger Jackie Brown dedi ki...

Gitmedi tota İstanbul'da kaldı :)

16 Ağustos 2009 11:52  
Blogger denissia dedi ki...

gelen haberlere göre 4 senelik imzayı çakmış fenere. gidip havalimanı basasım var şimdi. bir de tuncay gelse, hayat bayram olsa...

16 Ağustos 2009 12:05  
Blogger snerspen dedi ki...

lugano kaldı! 4 yıllık imzalamış,açıklanması için edunu sözleşmesinin askıya alınması gerekiyomuş.. lugano gibisini bulamazdık iyiki kaldı

16 Ağustos 2009 12:13  
Blogger snerspen dedi ki...

lugano kaldı. 4 yıllık sözleşme imzalamış iyiki de kalmış..

16 Ağustos 2009 12:16  
Blogger Unknown dedi ki...

Fenerbahce en iyi transferini yaptı.Tota kaldı:)

16 Ağustos 2009 12:29  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa